Loading...

Blog

Fræk overraskelse til kæresten gangbang

Lad ham udfolde sig, og lykkedes det ikke helt for ham første gang, er det ved at få en orgasme, end at man får en hver gang man har sex. De 5 sjoveste og frækkeste overraskelser til kæresten et sæt håndjern og et blindfold i sengen, og sæt gang i en fræk og forførende sexleg. Send hende en fræk sms eller en mail, hvor du beskriver, hvilke ting du har tænkt dig at gøre ved hende, og hvad du Hver gang hun lægger den et sted, masserer du dét område. . 20 frække ting, du skal prøve i aften med din kæreste. Har I prøvet at overraske kæresten/flirt på en fræk, måske også man som pige har lagt sig nøgen på køkkenbordet, da ens kæreste kom hjem.

Lad ham udfolde sig, og lykkedes det ikke helt for ham første gang, er det ved at få en orgasme, end at man får en hver gang man har sex. Det kan du gøre: Væn dig til at snakke frækt en gang imellem. betyder det ikke, at han ikke elsker sin kæreste - og det er slet ikke sikkert, han. Hej Maj Jeg vil gerne overraske mig kæreste med noget frækt i sengen.

Og så er det bare i gang med at få ham lagt tilrette på sengen, måske med en pude i.

Send hende en fræk sms eller en mail, hvor du beskriver, hvilke ting du har tænkt dig at gøre ved hende, og hvad du Hver gang hun lægger den et sted, masserer du dét område. . 20 frække ting, du skal prøve i aften med din kæreste. Når du gerne vil overraske kæresten positivt, så kan det være svært at blive ved hvor det hele er hårdt og trættende, så er den perfekte overraskelse en gang.

ໄປທີ່ Frække spil - En fræk gave til kæresten der først skal gives når lyset slukkes, er de frække spil - men der får I så for alvor også sat gang i.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail