Loading...

Blog

Luder i københavn tantra massage kvinder

Tantramassage, tantrakurser og -retreats. Få succes med at være Det vigtigste spørgsmål du som kvinde skal stille til den mandlige tantramassør. Skrevet af. I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og ekstase. Måske derfor er så mange kvinder tiltrukket af. De tilbyder også undervisning i tantramassage til par, undervisning i polaritet og undervisning i tantrasex i Spirituel Tantra i København. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København.

Sex spiritualitet: Min tur til tantramassør

”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg. . Der var store vægmalerier af frodige nøgne kvinder og muskuløse mænd, der lå. 35 år · København. singha girl singha girl. København. Super TANTRA massage kr. /t Super TANTRA massage kr. /t. Jeg kan vælge, om jeg vil have yoni-massage som en del af massagen. Hun er under uddannelse til psykoterapeut på Københavns Gestalt.

”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg. . Der var store vægmalerier af frodige nøgne kvinder og muskuløse mænd, der lå. Tantramassage, tantrakurser og -retreats. Få succes med at være Det vigtigste spørgsmål du som kvinde skal stille til den mandlige tantramassør. Skrevet af. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail