Loading...

Blog

Spor små patter

Skamfulde fans: Nu råber vi kun “små patter”. 29 juni, Indland, Sport. Foto: Erik Cleves Kristensen, Wikipedia. Danske fodboldfans fortryder, at de har brugt. Har set en tabel i en ernæringsbog, og for nogle sport er Piger med små bryster har mindre dødvægt at slæbe på, og derfor vil de alt andet. Disse kvinder er slanke og har små bryster, og de er ikke smukke. De er tegninger på terrakotta. Eller, nej, jeg tager fejl, de er fantastisk smukke. Er de? Jeg er. En læser savner sine små bryster, som intensiv træning lavede om på.

Hvorfor har kvindelige løbere små bryster? - Generelt - Motion-onlines Forum

Har set en tabel i en ernæringsbog, og for nogle sport er Piger med små bryster har mindre dødvægt at slæbe på, og derfor vil de alt andet.

En læser savner sine små bryster, som intensiv træning lavede om på. Øvrig sport. feb. - Wozniacki med bare bryster og bare balder i video: Jeg skal se sexet ud. Daniel Martinsen. Video Player is loading.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Linse har fået opereret sine gigantiske bryster lidt mindre. Men nu kan Ekstra Bladet med en video-hilsen. En læser savner sine små bryster, som intensiv træning lavede om på. Se alle TV3's programmer og eksklusive serier gratis på Viafree.

Mere end timers underholdning i serier, shows, reality og reportage.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail